SADEI / Palma / ASSESSORAMENT CONTINUAT A LES FAMÍLIES

El Servei d’atenció a la diversitat a l’educació infantil de l’Ajuntament de Palma atén l’alumnat de 0 a 3 anys que presenta necessitats educatives especials. És un servei gestionat per ESTUDI 6 que duen a terme un conjunt de 8 mestres de suport.

La situació de confinament a les llars que ens toca viure en aquests moments, fa que les famílies d’aquests infants hagin de fer-se càrrec de la seva educació sense el suport dels professionals que habitualment treballen amb els seus fills i filles. Per això, des de l’Ajuntament de Palma  s’ha considerat imprescindible donar continuïtat a la tasca d’aquest equip de mestres, perquè puguin mantenir un servei d’assessorament continuat a aquestes famílies, donant pautes d’actuació i estratègies per afrontar aquesta situació i seguir amb el procés d’aprenentatage dels seus fills i filles.

Professionals d’estudi 6 traballen des de la primera línea als centres d’acollida de persones sense llar

Hi ha equips de persones d’Estudi 6 que treballen des de la primera línia als centres d’acollida de persones sense llar.
Agraïm l’esforç del Coordinador i la coordinadora, els Treballadors socials i treballadora social, Auxiliars sanitàries, Integrador i integradores socials, netejadora, administrativa i monitores i monitors d’inserció, que vetllen pel benestar de les persones usuàries durant el confinament i les seves necessitats bàsiques al Centre de Primera Acollida de l’IMAS i del SAM de l’Ajuntament d’Eivissa.
A totes i tos ells el nostre reconeixement.

TALLER DE RAP SOBRE LA DIVERSITAT / CC Sabadell Arraona Els Merinals

En el marc del Programa Joves s’ha realitzat un taller de rap on els participants aprenen a crear versos per poder escriure, finalment, una cançó de rap. Amb la col·laboració i recolzament del cantant de rap sabadellenc Nel·lo C, la lletra del rap mostra les realitats i problemàtiques del barri i reivindica una reflexió sobre la diversitat, la convivència, cohesió social i apoderament de la comunitat i els joves. La Plataforma per la Llengua va oferir el suport per la gravació i elaboració del videoclip.

 

EL “TOC” DE TAMBOR DE LES FESTES DE SANT SEBASTIÀ / ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PALMA

Enguany hem creat i estrenat amb la batucada “NAM SOBRATS” de l’EMMP el “toc” de tambor per inaugurar les festes de Sant Sebastià. La iniciativa ha tengut un acolliment complet per part de l’Ajuntament de Palma i per la ciutadania que hi va poder participar per primera vegada el passat 11 de gener a la plaça de Cort. La intenció és convertir-lo en el “sus” de les festes de Palma.

LIPDUB A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CAN FARGUES / GESTIÓ ESTUDI 6

Url: https://www.youtube.com/watch?v=9UDJR1uqsjg

Aquest curs 2018/19 el projecte de l’Escola Municipal de Música Can Fargues, ha estat dedicat a la música del segle XX a través del músic, compositor, arreglista i productor musical Quincy Jones.

Durant tot l’any els alumnes de 4 a 18 anys han treballat i conegut la vida de l’autor, l’han interpretat en diversos concerts i han elaborat un videoclip del projecte. Tant les idees del muntatge d’aquest videoclip, com les coreografies son fetes pel professorat, i la música, interpretada per l’alumnat de l’escola. Esperem que us agradi.

Primer concert inclusiu de l’Escola Municipal de Música de Palma

El diumenge 6 de maig es va dur a terme el concert “JUNTS SONAM MILLOR” que és una iniciativa de l’Escola Municipal de Música de Palma gestionada per Estudi6,  amb la participació de Mater Misericordiae, Aspas, Once i associació Asperger.

El projecte consisteix en posar de manifest que tothom pot fer música i que l’únic que és impossible és el que no s’intenta. Així ho vam fer durant més de mig any hem fet assajos, trobades i reunions que ja van suposar un èxit en sí mateixes i que van culminar amb el concert esmentat abans.

Sí que és possible… i continuam

Imatges cedides per IB3 TV