2023 EL “TOC” DE TAMBOR DE SANT SEBASTIÀ / ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PALMA

L’any 2019, l’Escola Municipal de Música de Palma, gestionada per Estudi 6, va proposar a l’Ajuntament de Palma incloure un ritme curt i aferradís en el pregó de Sant Sebastià, per donar el sus a les festes.

La proposta fou acceptada i la batucada de l’escola de música, Nam Sobrats, és qui des de 2020 surt al balcó a fer el Toc de Sant Sebastià, animant a la ciutadania a la participació en unes festes que es donen per començades a partir d’aquest so.

Enguany, el Toc serà el dissabte dia 14 de gener a partir de les 11:30h. Tothom hi està convidat!

“TOC” de Tambor de Sant Sebastià 2023

Quan: Disabte 14 de gener a partir de les 11:30h
On: a l’Ajuntament de Palma

Dia de la persona migrant

Aprofitant que dia 18 de desembre es celebra el Dia de la persona migrant, l’OFIM i el Casal d’Associacions d’Immigrants i ONGD han fet un petit taller, amb l’alumnat del Curs d’Integració social i cultural, a partir de l’exposició que es va dur a terme l’any passat per algunes de les associacions de migrants organitzades pel Casal anomenada “El sentit del procés migratori”. L’objectiu de l’exposició i del taller fet és humanitzar aquest procés mitjançant les vivències de les persones i associacions participants.
L’exposició estarà al Casal el mes de desembre.

SADEI / Palma / ASSESSORAMENT CONTINUAT A LES FAMÍLIES

El Servei d’atenció a la diversitat a l’educació infantil de l’Ajuntament de Palma atén l’alumnat de 0 a 3 anys que presenta necessitats educatives especials. És un servei gestionat per ESTUDI 6 que duen a terme un conjunt de 8 mestres de suport.

La situació de confinament a les llars que ens toca viure en aquests moments, fa que les famílies d’aquests infants hagin de fer-se càrrec de la seva educació sense el suport dels professionals que habitualment treballen amb els seus fills i filles. Per això, des de l’Ajuntament de Palma  s’ha considerat imprescindible donar continuïtat a la tasca d’aquest equip de mestres, perquè puguin mantenir un servei d’assessorament continuat a aquestes famílies, donant pautes d’actuació i estratègies per afrontar aquesta situació i seguir amb el procés d’aprenentatage dels seus fills i filles.

Professionals d’estudi 6 traballen des de la primera línea als centres d’acollida de persones sense llar

Hi ha equips de persones d’Estudi 6 que treballen des de la primera línia als centres d’acollida de persones sense llar.
Agraïm l’esforç del Coordinador i la coordinadora, els Treballadors socials i treballadora social, Auxiliars sanitàries, Integrador i integradores socials, netejadora, administrativa i monitores i monitors d’inserció, que vetllen pel benestar de les persones usuàries durant el confinament i les seves necessitats bàsiques al Centre de Primera Acollida de l’IMAS i del SAM de l’Ajuntament d’Eivissa.
A totes i tos ells el nostre reconeixement.

TALLER DE RAP SOBRE LA DIVERSITAT / CC Sabadell Arraona Els Merinals

En el marc del Programa Joves s’ha realitzat un taller de rap on els participants aprenen a crear versos per poder escriure, finalment, una cançó de rap. Amb la col·laboració i recolzament del cantant de rap sabadellenc Nel·lo C, la lletra del rap mostra les realitats i problemàtiques del barri i reivindica una reflexió sobre la diversitat, la convivència, cohesió social i apoderament de la comunitat i els joves. La Plataforma per la Llengua va oferir el suport per la gravació i elaboració del videoclip.

 

EL “TOC” DE TAMBOR DE LES FESTES DE SANT SEBASTIÀ / ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE PALMA

Enguany hem creat i estrenat amb la batucada “NAM SOBRATS” de l’EMMP el “toc” de tambor per inaugurar les festes de Sant Sebastià. La iniciativa ha tengut un acolliment complet per part de l’Ajuntament de Palma i per la ciutadania que hi va poder participar per primera vegada el passat 11 de gener a la plaça de Cort. La intenció és convertir-lo en el “sus” de les festes de Palma.

LIPDUB A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA CAN FARGUES / GESTIÓ ESTUDI 6

Url: https://www.youtube.com/watch?v=9UDJR1uqsjg

Aquest curs 2018/19 el projecte de l’Escola Municipal de Música Can Fargues, ha estat dedicat a la música del segle XX a través del músic, compositor, arreglista i productor musical Quincy Jones.

Durant tot l’any els alumnes de 4 a 18 anys han treballat i conegut la vida de l’autor, l’han interpretat en diversos concerts i han elaborat un videoclip del projecte. Tant les idees del muntatge d’aquest videoclip, com les coreografies son fetes pel professorat, i la música, interpretada per l’alumnat de l’escola. Esperem que us agradi.